امروز ۱۳۹۶/۰۶/۰۱

تاریخ انتشار :الأحد, ديسمبر 18, 2016
عنوان :ثبت نام وام دانشجویی روزانه و شبانه جهت نیمسال دوم 96-95 شروع شد
متن خبر :

نحوه ثبت نام وام های تحصیلی (روزانه)  و نوبتدوم ( شبانه) در سامانه پورتال فاز 2  صندوق رفاه دانشجویان

تذکر مهم: لطفاً نکات زیر را با دقت مطالعه نموده و فیلم آموزشی را بهدقت مشاهده نمائید. با توجه به این که پس از ورود اطلاعات امکان هیچ گونه ویرایشیوجود ندارد، لذا لطفاً در مراحل ثبت نام و ورود اطلاعات نهایت دقت را داشته باشید، هر گونه عواقب اشتباهات ورود داده صرفاً به عهده دانشجو می باشد و اداره رفاهدانشجویان هیچ گونه مسئولیتی در این مورد ندارد.

زمان ثبت نام وام هایتحصیلی و نوبت دوم (شبانه) در نیمسال دوم 96-95

95/09/25 لغایت 95/10/30

با استفاده از مرورگر اینترنت اکسپلورر به صفحه bp.swf.ir// رفته و درقسمت ثبت نام دانشجویان در سایت روی دکمه ثبت نام کلیک نمایید. در صفحه ای که بازمی شود کد ملی خود را در کادر مربوطه جستجو کنید. پدیدار شدناطلاعات شما حاکی از آنست که قبلاً در آن سایت ثبت نام شده اید. در صورت عدم نمایشمشخصات شما، در صفحه جدیدی که باز می شود اطلاعات خود را در کادرهای مربوطه واردکنید.

بهاین ترتیب که در کادر مربع کلیک کرده، صفحه نام یا کد شهر باز می شود. سه حرف اولنام شهر محل تولد خود را وارد کنید و کلید جستجو را بزنید. از بین شهرهای یافتهشده روی نام شهر خود کلیک نموده و سپس گزینه انتخاب را کلیک کنید. سپس در قسمتبعدی تاریخ تولد خود را با وارد کردن ابتدا سال بصورت کامل و سپس ماه و روز (مثال:01/01/1370) وارد کنید. بدین ترتیب کادرهای بعدی را نیز با وارد کردن اطلاعات شخصی خود تکمیل نمایید.در برخی شناسنامه ها شماره ملی به منزله همان شماره شناسنامه است، در چنین مواردیهمان شماره  همبرای شماره شناسنامه و هم برای کد ملی ثبت شود.

سپس اطلاعات تحصیلی خود را وارد کردهو در انتها پس از درج شماره تلفن های ثابت و همراه خود روی دکمه ذخیره کلیکنمایید. برای وارد کردن نام مرکز آموزشی ، ( دانشکده باهنر یا کد 283 ) را واردکنید و کلید جستجو را بزنید. سپس روی نام دانشکده کلیک نموده و آنرا انتخاب کنید.برای درج رشته تحصیلی نیز به همین ترتیب عمل کنید.

لطفاً توجه داشته باشید که ورود اطلاعات چه شخصی و چه تحصیلیاعم از نوع دوره تحصیلی و مقطع تحصیلی

(نوعدوره تحصیلی برای دانشجویان روزانه، "روزانه" و برای دانشجویان شهریه پرداز. "نوبت دوم" انتخاب گردد)،

مقطعتحصیلی (مقطع تحصیلی برای دانشجویان مقطع کاردانی " کاردانی "  و  برایدانشجویان کارشناسی "کارشناسیناپیوسته" )،

سالو نیمسال ورود و شماره دانشجویی با نهایت دقت وتوجه انجام گیرد تا در مراحل بعد برای ثبت وام ها و نیز انجام تسویه حسابخللی ایجاد نشود.

لازم به ذکر است ثبت نام دانشجویان به شرطی وارد مراحل بعدی می شود کهمدارک دانشجو شامل : سند تعهد محضری و شماره حساب بانک تجارت ( ترجیحا شماره حسابمربوط به بانک تجارت شعبه دانشکده با کد 7790 باشد ) به نام خود دانشجو بوده وفعال نیز باشد،

پس از ثبت نام و ورود به پورتال دانشجویی می بایست مراحل زیررا انجام دهید.

1.     برروی قسمت درخواست وام کلیک نموده و گزینه وام تحصیلی را انتخاب نمایید.

2.    دقتنمائید شماره حساب شما که در سیستم ثبت می باشد مربوط به شما و حساب فعال باشد درغیر اینصورت عواقب آن به عهده شما می باشد.

3.   پساز تائید شماره حساب قوانین صندوق رفاه را مطالعه نموده و تائید نمایید و بر رویگزینه ثبت درخواست کلیک نمائید.

4.   دانشجویانیکه در سیستم آنها شماره حساب و یا سند تعهد محضری ثبت نگردیده میبایست به امور وامدانشکده ( آقای علیشاهی ) مراجعه و نسبت به تحویل مدارک اقدام نمایید.

5.    درصورت فراموشی رمز عبور با  امور وام  دانشکده تماس حاصل فرمائید.

6.    درصورت نیاز فایل راهنمای تصویری پیوست میباشد.

7.   دانشجویانیکه برای بار اول وام میگیرند و در سیستم پرونده ندارند توجه داشته باشند که حتماپس تشکیل پرونده و تائید آن توسط صندوق رفاه حتما باید در مرحله دوم مجددا واردپورتال خود شوند و درخواست وام نمایند . ( فقط تشکیل پرونده برای دریافت وام کافینیست )

نویسنده :امور وام
فایل پیوست : نحوه ثبت نام در سامانه پورتال .docx